Tirsdag den 30. november kl. 19.00

Relationer mellem filosofi og en bæredygtig fremtid
Foredrag og debat ved
Filosof Asbjørn Riis-Søndergaard

Entré: 100 kr.

En af det 21. århundredes største udfordringer er at finde en måde hvormed vi kan leve, producere, forbruge og vokse på som mennesker, samfund og civilisation på en planet med begrænsede ressourcer.Alle samfund har unikke kulturer, men hænger også sammen i systemer der påvirker klimaet og miljøet, bl.a. gennem industri, landbrug og transport. Det er disse systemer der skal blive grønne og der findes heldigvis masser af måder for hvordan det kommer til at ske.
Men teknologi, grøn vækst og politiske initiativer gør ikke det hele. Vi skal også ændre vores mindset og have viljen til at leve på en måde der er mere afstemt med planetens behov. Tiden stiller krav om en ny form for dannelse og oplysning, der bl.a. handler om ressourcer, konsekvenser og planetdyder.
Filosof og foredragsholder Asbjørn Riis-Søndergaard fortæller i dette oplæg, hvorfor vi alle skal lære at gå den frie og grønne vej.

Billetter bestilles på kontakt@kulturhussoettrup.dk og når du har modtaget en bekræftelse betales billetterne via mobilepay 23 29 31 06 (Besked til modtager: 30. nov) eller til konto 9217 1750106567
(Besked til modtager: 30. nov) Først når indbetalingen er modtaget, er tilmeldingen gældende