Torsdag d. 17. november 17.00 – 19.00

Verdensmål og bæredygtighed i produktionen

Genplast Farsø, ScandiByg Løgstør, TwinHeat Gedsted, Miljømærkning Danmark Løgstør og Unoform køkken Farsø.

Alle er erhvervsvirksomheder i Vesthimmerland, som kommer og præsenterer hvilke bæredygtige foranstaltninger de har med i produktionen.
Direktør for Erhverv Væksthimmerland Dan Skovgaard er gennemgående facilitator ved mødet.

Entré: 50 kr.

Kl. 19.00 Fællesspisning. Pris 90 kr. Tilmelding og betaling forud.

Billetter bestilles på kontakt@kulturhussoettrup.dk og når du har modtaget en bekræftelse betales billetterne via mobilepay 23 29 31 06 (Besked til modtager: 17. nov.) eller til konto 9217 1750106567
(Besked til modtager: 17. nov.) Først når indbetalingen er modtaget, er tilmeldingen gældende

I løbet af 2020 ønsker vi i Kulturhus Søttrup, at sætte fokus på FN’s 17 Verdensmål.
Vi vil bede en række politikere, forskere, erhvervsfolk, kunstnere, musikere og andre, om at hjælpe os med at skabe viden, engagement og handling på de 17 verdensmål om bæredygtig udvikling – også i Vesthimmerland.

Medarrangører: Hornum Borgerforening, Vesthimmerlands Gymnasium, Erhvervsskolerne Aars, Himmerlands Ungdomsskole, Ulstrup sogns menighedsråd og Erhverv Væksthimmerland.