Torsdag d. 17. september 17.00 – 19.00

Tag ejerskab til den bæredygtige omstilling

v/ Folketingsmedlem for Venstre og Verdensmålsordfører Marie Bjerre

Vi overforbruger jordens ressourcer, og vi kommer til at indstille os på en mere bæredygtig levemåde.

Marie Bjerre fortæller om, hvorfor borgere og erhvervslivet skal være de drivende kræfter i den bæredygtige omstilling, og hvordan der politisk til gengæld i endnu højere grad skal faciliteres rammerne for denne omstilling.

Entre 50 kr.

Kl. 19.00 fællesspisning. Pris 90 kr.
Tilmelding og betaling forud kontakt@kulturhussoettrup.dk

I løbet af 2020 ønsker vi i Kulturhus Søttrup, at sætte fokus på FN’s 17 Verdensmål.
Vi vil bede en række politikere, forskere, erhvervsfolk, kunstnere, musikere og andre, om at hjælpe os med at skabe viden om bæredygtig udvikling.

Medarrangører: Hornum Borgerforening, Vesthimmerlands Gymnasium, Erhvervsskolerne Aars, Himmerlands Ungdomsskole, Ulstrup sogns menighedsråd og Erhverv Væksthimmerland.