Torsdag d. 22. oktober kl. 17.00 – 19.00

Hvordan klæder vi unge på til fremtiden?

bæredygtig uddannelse – uddannelse i bæredygtighed

Foredrag og debat ved
Rektor for Vesthimmerlands Gymnasium Jette Rygaard
Direktør for Erhvervsskolerne Aars Ulf Givskov Bender
Forstander for Himmerlands Ungdomsskole Jesper Laubjerg

Entré: 50 kr.

Kom og hør hvordan Vesthimmerlands Gymnasium, Himmerlands ungdomsskole og Erhvervsskolerne Aars håndterer klimaudfordringerne i den daglige undervisning og samtaler med de unge. Er det håb eller mareridt – dannelse eller u-dannelse??

Deltager man kun i mødet fra 17.00 – 19.00 er tilmelding ikke nødvendig.

Kl. 19.00 Fællesspisning. Pris 90 kr. Tilmelding og betaling forud senes 5 dage før

Billetter bestilles på kontakt@kulturhussoettrup.dk og når du har modtaget en bekræftelse betales billetterne via mobilepay 23 29 31 06 (Besked til modtager: 22. okt.) eller til konto 9217 1750106567

(Besked til modtager: 22. okt.) Først når indbetalingen er modtaget, er tilmeldingen gældende

I løbet af 2020 ønsker vi i Kulturhus Søttrup, at sætte fokus på FN’s 17 Verdensmål.
Vi vil bede en række politikere, forskere, erhvervsfolk, kunstnere, musikere og andre, om at hjælpe os med at skabe viden, engagement og handling på de 17 verdensmål om bæredygtig udvikling – også i Vesthimmerland.

Medarrangører: Hornum Borgerforening, Vesthimmerlands Gymnasium, Erhvervsskolerne Aars, Himmerlands Ungdomsskole, Ulstrup sogns menighedsråd og Erhverv Væksthimmerland.